Return to site

Accountancy by Kapai

In 4 eenvoudige stappen

Kapai verzorgt net als elk ander kantoor de inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, managementrapportage, jaarrekening en de salarisadministratie, etc.

Deze "standaard diensten" worden in een abonnementsvorm voor een vaste maandelijkse prijs aangeboden. Je kan gewoon zelf je prijs berekenen met de prijsmodule op de website.

HET DOEL

Kapai streeft erna om haar accountancy diensten en achterliggende processen zo veel mogelijk te digitaliseren en optimaal en eenvoudig in te richten met als doel ondernemers in staat stellen de beste (financiële) beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele informatie binnen handbereik.

HET PROCES

STAP 1 | INRICHTEN ADMINISTRATIE

Onze administratie architecten richten je administratie optimaal in zodat relevante KPI's voor je onderneming gemeten kunnen worden.

STAP 2 | AANLEVEREN FACTUREN

Vervolgens lever je inkoop en verkoop facturen digitaal aan via de Exact Online app, het online dashboard of de persoonlijke digitale brievenbus.

STAP 3 | VERWERKEN ADMINISTRATIE

Doormiddel van de bankkoppeling met onze boekhoudsoftware, Exact Online, is het mogelijk om je bankafschriften automatisch in te lezen. Door deze bankkoppeling in combinatie met een geautomatiseerde scan functie worden de aangeleverde facturen snel verwerkt. Na controle door onze boekhoudspecialisten worden deze opgenomen in de administratie.

Daarnaast worden maandelijks de overige mutaties zoals afschrijvingen, loonjournaalposten en voorraad verwerkt in je administratie.

STAP 4 | INZICHT BEDRIJFSRESULTATEN
Nadat de administratie verwerkt is kun je waar en wanneer je maar wilt de bedrijfsresultaten inzien via het online dashboard.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK